fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Descarca GRATUIT eBook-ul “Furtuna razboiului”. Doar astazi, 30.12.2013

furtuna-razboiuluiProbabil ultimul cadou din acest an, cartea “Furtuna razboiului. O noua istorie a celui de-al doilea razboi mondial“, de Andrew Roberts, o poti descarca GRATUIT de aici, in format eBook. In pagina de comanda foloseste codul EBOOK30 si descarci cartea Gratuit. Oferta este valabila doar astazi, 30.12.2013. Cadoul este in valoare de 49,90 lei. Multumim pentru faptul ca ne citesti si-ti uram un An Nou mai bun, plin de bookurii. La multi ani!

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Febooks%252Fistorie%252Fstudii-istorice%252Ffurtuna-razboiului-o-noua-istorie-a-celui-de-al-doilea-razboi-mondial-209740.html%253Futm_nooverride%253D1″]Descarca cartea acum![/button]

Despre carte:

Al Doilea Razboi Mondial a durat 2 174 de zile, a costat 1,5 trilioane de dolari si in el si-au pierdut viata 50 de milioane de oameni. Cu greu ne mai putem imagina astazi, la peste 70 de ani de la incheierea conflictului, dimensiunile lui.

Scrisa de cel pe care The Economist l-a numit „cel mai stralucit istoric militar britanic“, Furtuna razboiului este o istorie magistrala, bazata pe o conceptie noua asupra motivelor care au dus la infrangerea germanilor si a japonezilor. Teza lui Roberts este ca nu neaparat Aliatii au castigat, ci mai degraba Hitler a pierdut razboiul din cauza unor decizii strategice gresite si, mai ales, din cauza nerenuntarii la ideologia nazista. Perfecta pentru cititorii care doresc o perspectiva noua asupra luptelor si campaniilor decisive, de la Dunkerque la Ziua Z, Furtuna razboiului este o examinare puternica si solid documentata a cauzelor si a consecintelor marii conflagratii.

Andrew Roberts este unul dintre cei mai prestigiosi istorici britanici, membru al Societatii Regale de Literatura si autorul unor carti premiate si ecranizate. Printre acestea se numara Napoleon and Wellington (2001), Hitler and Churchill: Secrets of Leadership (2003) si Masters and Commanders (2008).

bogdan
Total
1
Shares
2 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Descarca GRATUIT eBook-ul "Traiasca Revolutia!". Doar astazi 27.12.2013

Next Article

10 fotografii ametitoare cu petreceri de Anul Nou. La Multi Ani!

Related Posts

Total
1
Share