fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Edituri si librarii online care si-au anuntat participarea la Black Friday 2012

Stiti cu totii de Black Friday, ziua in care preturile se topesc, iar oamenii iau cu asalt magazinele. Daca nu ti-ai lasat sacosa la vreo coada anume, atunci poti sta linistit in fata computerului. Ai acces si de acolo la cele mai tari promotii din acest an. Frumos este ca Black Friday 2012 coincide si cu Targul International de Carte Gaudeamus 2012. Un bun prilej sa faceti o vizita la Targ unde cu siguranta veti gasi cartile favorite la preturi foarte mici.

Si daca tot va bookurati de Black Friday, mai jos va mai sugeram cateva magazine ce vor avea super promotii. Nu de alta, dar poate mai aveti nevoie de vreun laptop, vreo tableta, vreun televizor sau frigider.

Nu mai spunem si de ceva haine pe care le puteti gasi la preturi cu adevarat senzationale. Intrati in magazine, puneti bookmark la site-uri si asteptati ziua de vineri. Trebuie sa stiti ca promotiile cele mai mari vor fi in “editii limitate” asa ca cine butoneaza mai repede, se bucura mai mult.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pachete de carti la preturi exceptionale

Next Article

45% reducere la pachetele cadou de la Nemira

Related Posts

Total
0
Share