fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Enciclopediile pentru copii, in topul cadourilor de Craciun

Sa daruiesti o carte unui copil nu este tocmai o treaba usoara. Mai ales atunci cand nu vorbim de propriul copil. Pe al nostru, de-acasa, il stim bine, stim ce-i place, ce a citit si chiar ce si-ar dori sau ar trebui sa citeasca in viitorul apropiat.

Asadar, sa daruim o carte unui copil pe care nu-l stim foarte bine este putin mai complicat. Ar trebui inainte de a ne hotari ce sa-i luam sa incercam sa-l cunoastem cumva, sa stim macar ce-i place. Iar dupa ce-i luam cadoul, sa ne rugam sa nu aiba parte de vreo “dublura” :-)

Solutia, caci din fericire exista una, este alegerea unei enciclopedii pentru copii. Riscul este mult diminuat, enciclopediile pentru copii sunt fascinante si pline de informatii captivante. Trebuie doar sa ne potrivim putin cu varsta copilului (au ei enciclopediile targetul lor) si sa ne rugam in continuare sa nu fie cazul de vreo dublura ;)

Zilele acestea si enciclopediile pentru copii se bucura de un regim special: preturi foarte bune, oferta imbelsugata.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fpromo%252Fenciclopedii-copii-3413.html”]Vezi aici mai multe enciclopedii pentru copii[/button]

enciclopedii_copii

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la cartile Editurii Litera + transport gratuit

Next Article

Lansarea Revistei Culturale TIMPUL, editia din luna decembrie

Related Posts

Total
0
Share