fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Excelente recomandari de week-end de la Books Express

books_expressDespre Books Express v-am mai povestit noi pe aici. Este libraria ideala pentru cei care cautat titluri in alte limbi. Stiu, engleza ramane vedeta, dar si cartile in germana, spaniola, franceza sau italiana isi au publicul lor. Si nu vorbesc neaparat de cartile de specialitate. Imi place ca la Books Express gasim si literatura in limbi straine, un lucru excelent pentru expati, dar si pentru cei care vor sa invete o limba straina si altfel decat din manuale.

Ei bine, dragutii de la Books Express au un mod tare dragut de a face recomandari. Pur si simplu te fac sa vrei macar sa citesti mai mult. Si pentru ca, pana la urma, sunt si o librarie online, ar trebui sa ne faca sa si cumparam.

Asadar, daca-ti cauti o carte pentru un week-ned fericit, intra aici si vezi recomandarile Books Express. Sigur nu o sa pleci de acolo cu mana goala.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 100 eBooks cu pana la 50% reducere

Next Article

Astazi sarbatorim autorii americani. Pana la 40% reducere!

Related Posts

Total
0
Share