fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Fangirl, de Rainbow Rowell (Editura Young Art, 2018)

FangirlIn minunata colectie de carti pentru adolescenti de la Young Art a aparut de curand si romanul Fangirl, un nou titlu semnat de Rainbow Rowell. O carte frumoasa si interesanta, o lectura usoara, placuta, dar si cu multe intorsaturi. O carte ce cu siguranta te va captiva.

Rainbow Rowell este autoarea bestseller-ului eleanor & park.

Despre Fangirl, de Rainbow Rowell

Toata lumea este fan al lui Simon Snow, dar Cath si Wren sunt cele mai infocate admiratoare ale lui, scriind propriile povesti despre magicianul adolescent. Fac asta cu pasiune, incercand sa se ascunda de problemele lor in universul fictiunii, unde totul este posibil. Desi gemene, cele doua fete sunt cum nu se poate mai diferite. Parasite de mama si crescute de un tata in cautarea echilibrului sufletesc, ele trebuie totusi sa infrunte viata reala.

Care le va desparti pentru un timp. Dar care le va invata cat de frumoasa poate fi studentia. Si cat de mare este puterea iubirii. Iar Cath va descoperi ce inseamna sa devina scriitoare in toata puterea cuvantului.

Bestseller New York Times – Umor & drama & love story

“Magia nu este iscata de baghete, ci de incredibila abilitate a lui Rowell de a construi relatii complexe, tulburatoare, intense, triumfatoare.” Booklist

“O istorie amuzanta si duioasa despre maturizare, povestea unei scriitoare in cautarea propriei voci […]. Impresionanta, plina de autenticitate.” Publishers Week

Romanul Fangirl, de Rainbow Rowell poate fi cumparat cu reducere de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Revista UZP

Presa profesionistă, pe sensul unic al performanței - Revista UZP

Next Article
Polirom

Weekend Polirom - reduceri de până la 82% la mii de cărți

Related Posts

Total
0
Share