fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Femeia alba pe bicicleta verde, de Monique Roffey (Editura Litera)

O poveste de dragoste de neuitat, care dureaza mai bine de cinzeci de ani, si un fundal extraordinar – uneori magic, alteori extrem de periculos.

Cumpara cartea online si ai 25% reducere. Click aici

Cand sotii Sabine si George Harwood ajung din Anglia in Trinidad, la jumatatea anilor ’50, aduc cu ei doar cateva geamantane si bicicleta verde a lui Sabine, planuind sa nu ramana aici mai mult de trei ani. Dar luxurianta insula il vrajeste profund si iremediabil pe George, in vreme ce sotia lui se simte chinuita de caldura, izolata si stanjenita de segrearea rasiala. Singura mangaiere o reprezinta plimbarile pe frumoasa ei bicicleta verde, care o duce pe Sabine in locuri unde n-ar fi vrut sa ajunga. Dragostea pentru sotul ei o tine prizoniera pe insula decenii la rand, pana intr-o zi, cand George descopera cu totul intamplator cat de mari si de multe sunt secretele care si-au facut loc intre ei in toti acesti ani. Coplesit de remuscari, simte o nevoie disperata de a-i dovedi sotiei iubirea pe care i-o poarta inca. Dar consecintele sunt tragice…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Bookura-te de cel mai popular joc de societate. 15% reducere la Colonistii din Catan

Next Article

Castiga 2 pachete de carti oferite de Editura Herald si amintiridincalatorie.ro

Related Posts

Total
0
Share