fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Festivalul reducerilor Mardi Gras

mardi-gras

De astazi si pana pe 22 februarie suntem invitati la Festivalul Reducerilor Mardi Gras. Am tras putin cu urechea la cei care organizeaza campania si am aflat ca sunt cele mai mari reduceri ale acestei luni. Asa ca daca ati ratat cadourile de Valentine’s Days, sau daca vi se pare ca dragutza a strambat putin din nasuc cand a vazut ce a primit… este ocazia ideala sa va revansati. Dar nu doar atat…

Ce putem cumpara in cadrul Festivalului reducerilor Mardi Gras?

In general, cam orice. In sensul ca in campania de reduceri intra produse din toate categoriile. Bineinteles, insa, nu tot ce este cu pret redus este si interesant pentru cumparatori. Cele mai bune oferte imi par ca le gasim tot la carti (vezi aici), unde sunt multe categorii de carti cu reduceri de pana la 88%.

Dar, la fel, reduceri mari si oferte extrem de interesante am vazut si la alte categorii. Zona de electronice IT este acoperita si ea foarte bine, sunt multe reduceri extrem de interesante la telefoane, laptopuri, gadgeturi, dar si la electrocasnice. Vezi aici toate reducerile.

Ce alte reduceri bune mai gasim de Mardi Gras?

Asa cum spuneam, reduceri sunt la toate categoriile de produse. Pentru ca am pomenit de carti si electronice, mai jos va enumeram si alte categorii la care am vazut preturi foarte bune:

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadouri pentru copii de la Editura Integral: 1 leu cartea!

Next Article

Cumperi un eBook Reader cu reducere, primesti in plus 100 lei sa-ti iei cate ebookuri vrei

Related Posts

Total
0
Share