fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Fetita cu ochi albastri”, de Michel Bussi [Editura Polirom, 2015]

fetita-cu-ochi-albastriEditura Polirom a publicat recent in Colectia Biblioteca Polirom un interesant roman scris de Michel Bussi, scriitor si politolog francez. “Fetita cu ochi albastri” devine mai actual astazi cand stirile vuiesc despre prabusirea unui avion. O sa vedeti mai jos de ce spun asta.

Cartea “Fetita cu ochi albastri” o puteti cumpara online, cu reducere, de aici.

Despre cartea “Fetita cu ochi albastri”, de Michel Bussi:

Un avion se prabuseste in munti cu numai doua zile inainte de Craciunul anului 1980. Dintre cei aproape o suta saptezeci de pasageri, aparent nici unul nu mai traieste. Si totusi se intampla un miracol: este gasit in viata un bebelus de numai trei luni. Doar ca in avionul prabusit se imbarcasera doua fetite de varsta apropiata, iar vestea gasirii unui unic supravietuitor devine motivul disputei si incrancenarii dintre doua perechi de bunici, ambele sustinand ca fetita scapata ca prin minune le este nepoata.

Traieste Lyse-Rose de Carville sau Emilie Vitral? Cu certitudine, nimeni nu stie. Copila e declarata o Vitral, insa indoiala si semnele de intrebare persista. Optsprezece ani mai tarziu, un detectiv angajat de Mathilde de Carville pretinde ca a descoperit, in sfarsit, adevarul. Dar detectivul e gasit apoi mort, iar in carnetul in care isi trecuse datele investigatiei nu este notata si concluzia ei. Incepe astfel o cursa in care mastile cad una cate una, o ancheta neconventionala, in care fiecare ora conteaza.

Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre scriitorul Michel Bussi o puteti face chiar de pe site-ul lui pe care-l gasiti aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Oferta de primavara de la Casa de Pariuri Literare: 1 leu cartea!

Next Article

Lansare de carte si autografe: "Poezia", de Mircea Cartarescu

Related Posts

Total
0
Share