fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Frumoasele adormite, de Stephen King, Owen King (Editura Nemira, 2018)

Frumoasele adormiteVa era dor de Stephen King? Nemira ne aduce in noua sa colectie, Armada, romanul Frumoasele adormite, de Stephen King si Owen King, un Bestseller New York Times. O carte excelenta, se gaseste deja in librarii – poate fi cumparata si de aici.

Intr-o colaborare spectaculoasa, Stephen King si fiul sau, Owen King, pornesc de la o premisa originala si incendiara: ce s-ar intampla daca ar disparea femeile?

Intr-un viitor deloc indepartat, dupa ce adorm, femeile sunt acoperite de coconi asemenea fluturilor, iar daca cineva indrazneste sa le tulbure somnul le va transforma in creaturi incredibil de agresive. Una singura, Evie Black, e imuna la blestem.

Abandonati si lasati prada instinctelor primare, barbatii se impart in factiuni: unii vor s-o salveze pe Evie, iar altii nu vor decat sa mentina haosul. Intr-o lume a barbatilor, totul se reduce la agresivitate foarte rapid.

„Un carusel violent, distopic, care te va ingrozi si te va prinde de la prima pagina.“ – People

„Inca un thriller blockbuster, in care Mr. Mercedes se intalneste cu Inchisoarea ingerilor: barbati brutali, femei care s-au saturat de starea de fapt, alcool, saracie rurala. O placere vinovata, murdara de sange.“ – Kirkus Reviews

Romanul Frumoasele adormite, de Stephen King, Owen King poate fi comandat si de la Elefant, Libris sau Nemira.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Polirom

Cărți ieftine: reduceri de până la 86% la toate cărțile Editurii Polirom

Next Article
Online Shopping Days

Online Shopping Days - reduceri mari la Elefant

Related Posts

Total
0
Share