fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Granitul rece”, de Stuart MacBride: 70% reducere

granitul-receCartea este aparuta la Editura Polirom, in anul 2010. Descrierea cartii ne-a convins ca este un roman captivant, chiar daca putin grotesc. O mentionam aici si pentru ca pretul este unul excelent, redus cu 70%. Reducerea este valabila pana pe 13 iulie.

Cumpara cartea cu reducere

Despre carte:

Sergentul McRae, intors in politie dupa o lunga si dureroasa convalescenta, se pomeneste in plin cosmar: in prima lui zi de lucru cadavrul unui copil este gasit pe malul raului, iar dupa 24 de ore un alt copil e dat disparut. In plus, se pare ca presa se afla mereu cu un pas inaintea politiei, asa ca sergentul McRae va trebui sa faca un pact cu ziaristul Colin Miller daca vrea sa opreasca scurgerea de informatii. Lucrurile se precipita cand un avocat alunecos obtine eliberarea unui pedofil, iar Hoitarul, un individ schizofrenic, dar absolut inofensiv, care curata soselele de animale moarte, cade victima furiei comunitatii.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cum poti castiga 6 carti de la Editura Herald...

Next Article

Editura Corint Junior cauta Redactor Sef

Related Posts

Total
0
Share