fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Hai la martisoare! 40% reducere la toate cartile

Smiley BookO carte imi pare a fi martisorul ideal. Sa ma si explic de ce. Nu mai trebuie sa dai banii si pe o felicitare, si nici s-o scrii. O spune sigur mult mai bine ca tine autorul in cartea respectiva :-). Alte motive: nu te mai chinui atat de mult sa alegi, nu te mai inghesui pe la targuri si nici nu-ti ma faci grija aia… “da’, daca nu-i place?” :) Stiu, martisorul este un simbol, n-ar trebui sa deturnam obiceiul, dar o carte tot imi pare a fi o alegere mai fericita. Ok, daca trebuie si martisor… macar nu-ti mai faci griji, iei ce-ti pica repede sub ochi :-) Cartea sigur va convinge si va face ca gestul tau sa nu fie judecat :-)

Un alt motiv, la fel de important, este ca astazi poti lua orice carte cu o reducere garantata de 40%. Nu trebuie decat sa intri aici, sa-ti alegi cartile ieftine pe care vrei sa le cumperi si sa folosesti in pagina de comanda codul CARTE0639.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fhappy-days%252Fcarti”]Vezi aici cartile cu reduceri[/button]

Sunt si cateva conditii la care trebuie sa luam seama: *Voucherul se aplica pentru comenzi de maxim 1000 lei. Voucherul nu se aplica pentru cartile editurilor Adevar Divin, Publica, Art, Arthur, Art Educational, Hamangiu, Universul Juridic, C.H. Beck, Compania Dan Puric, Sophia, Audiosfera, Longman, De suflet (Supergraph), Sophia & Supergraph, victoria books, Narator, For You, Educational Center(Hueber), Booklet, Tempus, Stanpress, Agora, Cartex 2000.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti si cadouri de 1 Martie la preturi foarte bune

Next Article

La Curtea Veche primavara vine la pachet semne de carte si flori

Related Posts

Total
0
Share