fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Happy Wishlist se intoarce. Azi iti doresti si maine cumperi mult mai ieftin

In urma cu ceva vreme, elefantul a scos din tastatura ideea de happy wishlist. Se facea ca noi punea in wishlist tot ce am fi vrut sa avem, iar a doua zi, si doar pentru o zi, preturile la cartile din wishlist aveau sa se transforme in adevarate chilipiruri. Ideea a fost apreciata de public, iar elefantul s-a gandit sa reia povestea, ceea ce nu poate decat sa ne bookure.

Asadar, astazi pui in wishlist tot ce-ti doresti de la elefant (carti, jucarii, hainute) si maine verifici wishlistul si cumperi ce-ti face cu ochiul. Cu siguranta vor fi produse care vor avea preturi ce le vor face de nerefuzat. Nu stim cand va mai relua elefantul acest concept, asa ca va sfatuim sa va bucurati acum. Puneti in wishlist si ideile de cadouri, sarbatorile stau sa bata la usa. Poate, poate primiti preturi foarte mici si reusiti sa mai eliminate din stresul si alergatura din decembrie.

Mai multe detalii despre Happy Wishlist

banner_happy_wishlist

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

3 ore pline cu carti bune. 40% reducere la fictiuni

Next Article

Secrete si calatorii. Reduceri de pana la 84% la carti de pomina

Related Posts

Total
0
Share