fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Hello Sale – Reduceri de până la 70%!

Hello Sale

Hai că promoția asta nu este despre cărți, deși se apropie mult. Vivre este unul dintre magazinele noastre preferate – găsim la ei toate năstrușniciile închipuite și neînchipuite, dar și lucruri serioase, produse pentru casă, grădină și prieteni.

De astăzi au o mare campanie de reduceri – Hello Sale – prețuri mai mici cu până la 70%. Sunt mii de produse cu prețuri foarte bune, multe chilipiruri pe care le găsești dacă te uiți puțin prin categoriile de aici.

Hello Sale este și pentru iubitorii de cărți, mai ales pentru cei care caută un anumit confort atunci când intră în atmosfera poveștii preferate – găsiți accesorii și mobilier pentru colțul ideal de citit, dar și perne decorative, rafturi pentru cărți și multe altele.

Foarte mult ne plac și produsele pentru copii – decorațiuni pline de culoare, vesele foc și la prețuri foarte, foarte mici în actuala campanie Hello Sale.

Campania Hello Sale de la Vivre se desfășoară în perioada 18-24 septembrie. Profită și tu!

Vezi aici toate reducerile

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Nemira

Promoție Nemira: alegi 3 cărți, plătești doar 2

Next Article
scriere creativă

Atelier intensiv de scriere creativă cu Veronica D. Niculescu și Bogdan-Alexandru Stănescu

Related Posts

Total
0
Share