fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Hotii de frumusete, de Pascal Bruckner [Editura Trei, 2015]

Despre Pascal Bruckner numai de bine. Autor super cunoscut, scriitor ce ne-a vizitat si in 2013, dar si in 2014, om ale carui carti se vand foarte bine. Pe merit. Notita de astazi se refera mai putin la autor si ale sale idei, si mai mult la o ultima coperta care-mi place foarte, foarte mult. Este vorba despre noua editie a cartii “Hotii de frumusete”, carte aparuta recent la Editura Trei. Daca va place coperta, sigur o sa va placa si cartea – o puteti cumpara de aici.

Noi am povestit pe blog despre o alta carte scrisa de Pascal Bruckner, Fanaticii apocalipsei.

hotii-de-frumusete

Cateva vorbe despre Hotii de frumusete:

Undeva, la granita dintre Franta si Elvetia, trei oameni pun la cale un complot impotriva frumusetii. Sa fie la mijloc doar izbucnirea halucinatorie a unei perversiuni sadice? Nici vorba. Avem de-a face cu o doctrina si aplicarea ei obstinanta: complotistii vad in frumusetea inegal distribuita o inechitate ce trebuie eliminata.

O viziune de apocalips? Mai degraba un basm filosofic si in acelasi timp un thriller provocator ce dozeaza perfect suspansul, erotismul, teroarea. Pascal Bruckner stie sa insereze violenta anomaliei si cruzimea detaliului pervers intr-un discurs impecabil, inzestrat cu farmec si rigoare logica.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cei doi prieteni, de Alberto Moravia

Next Article

Clubul Manhattan, de John Saul

Related Posts

Total
0
Share