fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Idila hipnotizatoarei, de Liane Moriarty (Editura Trei, 2021)

idila hipnotizatoarei

Liane Moriarty, autoarea romanului Idila hipnotizatoarei, a ales să citească cea mai mare parte a copilăriei. Deși a lucrat în publicitate și marketing, a început să scrie serios atunci când sora ei, Jaclyn Moriarty, i-a spus că va publica prima carte.

După ce și-a făcut debutul cu romanul Three Wishes, pe care l-a scris la finalul masterului literar, a mai publicat încă șapte romane care au fost traduse în 39 de limbi și au ajuns bestselleruri.

Cumpără cartea cu reducere

La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut: Marile minciuni nevinovate, Secretul soțului, Am uitat să fim fericiți, Când vina ne desparte, Ultima aniversare și Nouă străini.

Despre cartea Idila hipnotizatoarei, de Liane Moriarty

Ellen O’Farrell a moștenit o casă la malul mării și ia decizia de a o transforma  în cabinet, deoarece practică hipnoza. Crede că a ajuns în punctul în care poate spune că are o viață împlinită, chiar dacă are un trecut sentimental tumultuos.

Îl cunoaște pe Patrick, un bărbat singur, atrăgător și ceea ce o bucură cel mai mult este că pare ca atracția să fie reciprocă.

Dar într-una din zile Patrick o anunță că ar dori să aibă o discuție serioasă, să îi explice că fosta iubită nu l-a dat uitării încă și îl hărțuiește.

Este curioasă să o cunoască pe fosta lui iubită, însă Ellen nu știe că cei doi deja s-au întâlnit.

“O poveste plină de căldură, emoție, umor fin – și nu în ultimul rând, cu un puternic efect terapeutic.” – USA Today

„Moriarty a creat o eroină fermecătoare, foarte pricepută la a rezolva problemele clienților săi. Ea însă ezită când vine vorba să oprească spirala amețitoare în care s-a transformat viața sa.” – Booklist

„Un roman hipnotizant.” – Family Circle

Cartea Idila hipnotizatoarei, de Liane Moriarty a apărut la Editura Trei și poate fi comandată de la Bookzone, Elefant sau Cartepedia.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Suflete goale

Suflete goale, de Guillermo del Toro, Chuck Hogan (Editura Trei, 2021)

Next Article
photo of woman reading book

Rezoluțiile anului 2022. Ce trebuie să faci ca să citești mai mult

Related Posts

Total
0
Share