fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Iepurasul le aduce copiilor 50% reducere la cartile din colectia Nemira Junior

În vacanţa de primăvară, Iepuraşul citeşte. Şi nu orice fel de titluri, ci pe acelea din colecţia Nemira Junior. Pentru o porţie straşnică de lectură în vacanţă, Nemira v-a pregătit o reducere de 50% pentru o colecţie tânără, dedicată celui mai pretenţios public, ce îi invită la mister şi aventură pe adolescenţii şi tinerii pasionati de lectură.

Fie ca îndrăgiţi povestile clasice cu cavaleri şi monstri fioroşi, seriile fantasy cu dragoni şi bătălii interstelare sau romanele de dragoste pline de intrigi şi iubiri interzise, am adunat cu drag, într-o singură colecţie, cele mai frumoase cărţi pentru cea mai frumoasă vârstă.

Păsiţi în universul Nemira Junior, plin de peripeţii, magie, creaturi fabuloase şi prieteni de încredere. Mai întâi, veţi studia vrăjitorie, veţi aplica cele învăţate în lupta cu dragonii şi veţi călători în cele mai îndepărtate ţinuturi. Cărţile nu te-au prins nicicând într-o aventură mai palpitantă şi distractivă!

Promoţia este valabilă pânâ la data de 29 aprilie şi nu se cumulează cu alte promoţii sau reduceri.

nemira_junior

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la orice comanda. Nu rata ocazia!

Next Article

50% reducere la cartile din Colectiile Nemira

Related Posts

Total
0
Share