fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

#StaiAcasă de Paște, iepurașul Litera vine la tine cu super cadouri!

iepurașul Litera

Sărbătoarea de Paște bate deja la ușă, așa că iepurașul Litera vine în ajutorul cititorilor în alegerea unor super cadouri pentru cei dragi – mici și mari! Urecheatul cel darnic a pregătit titluri pentru toate gusturile și pentru toate vârstele și le-a împachetat frumos în Easter Box-uri!

Peste 28 de variante de Easter Box-uri literare sunt disponibile pe www.litera.ro, organizate pe categorii de vârstă, astfel încât să fie cadou atât pentru copii (de la 2+ până la 15 ani) cât și pentru adulți (pentru ea și pentru el).

Energia copiilor este debordantă, la fel ca și setea lor continuă de cunoaștere. Micii cititori vor fi cu siguranță fascinați când vor descoperi, îndrumați de părinți, o mulțime de informații interesante despre lumea înconjurătoare, dar și povești fermecate în cărțile pregătite de iepuraș.

O selecție de lecturi distractive adaptate vârstei, numai bune de citit în această perioadă pe care o petrec acasă, Easter Box – urile sunt pregătite cu volume interesante, care să le satisfacă interesul literar specific vârstei. 

Poveștile de dragoste, romanele de suspans, cărțile motivaționale sunt atent selecționate de iepuraș pentru a ajunge cadou de Paște la toate cititoarele. Pe lângă faptul că sunt un cadou elegant și care nu se demodează, cărțile din aceste pachete vizează domenii de interes precum istoria, economia sau arta vinului, în pachetele speciale pentru el.

Până pe 15 aprilie cititorii pot comanda cu 50% reducere și transport gratuit orice Easter Box!

#staiacasadepaste #staiacasasiciteste

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Copiii de pe Volga

Copiii de pe Volga, de Guzel Iahina (Editura Humanitas, 2020)

Next Article
Books are magic

Books are magic - reduceri mari la cărți Nemira

Related Posts

Total
1
Share