fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Înainte să te cunosc, de Jojo Moyes

Înainte să te cunoscÎn cinematografe putem vedea filmul Me before you, poveste ecranizată după un roman scris de Jojo Moyes (jurnalistă și scriitoare britanică). Indiferent dacă o să vedeți sau nu filmul, vă recomandăm cu bookurie cartea Înainte să te cunosc. A apărut, recent, la Editura Litera, poate fi comandată din mai multe librării online.

Recent, pe blog am publicat și o recenzie la Înainte să te cunosc, scrisă de Roxana. Un motiv în plus să vă doriți să citiți această minunată carte.

Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

„O narațiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare. O lectură extraordinară.” Daily Mail

Cartea Înainte să te cunosc se găsește la Libris, eMAG, Elefant sau Litera.

Dacă vreți să citiți cartea în engleză, o puteți cumpăra de la Books Express.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
recomandări

Recomandările zilei - 5 iulie 2016

Next Article
carte cadou

Carte Cadou: Voi aștepta, de Raymond Chandler

Related Posts

Total
0
Share