fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Incaperi ferecate, de Care Santos (Editura Humanitas, 2018)

Incaperi ferecateRecent, la Editura Humanitas a aparut romanul Incaperi ferecate, o noua carte semnata de cunoscuta scriitoare catalana Care Santos. Cartea este deja in librariile online si poate fi achizitonata cu reduceri foarte bune de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

despre Care Santos am citit si scris cu drag, puteti citi, de pilda, recenzia la romanul Pofta de ciocolata, dar si articolele in care am anuntat noutati legate de aceasta indragita autoare.

Cateva cuvinte despre romanul Incaperi ferecate, de Care Santos

Amintind de Umbra vantului de Carlos Ruiz Zafon si de Orasul minunilor al lui Eduardo Mendoza, acest roman ingenios dovedeste ca mai tanara scriitoare catalana Care Santos a dat o lovitura indrazneata pariind pe Barcelona istorica. In mai putin de doi ani, Incaperi ferecate a fost tradus in peste 15 limbi.

O galerie de tablouri misterioase, in care poate fi citita istoria intunecata a unei celebre familii barceloneze. O serie de povesti de dragoste si razbunare ale caror ecouri nu se sting nici peste secole. O tanara si ambitioasa mostenitoare care alege sa dezgroape trecutul si sa-i desluseasca enigmele, indiferent de consecinte. Ipostaze in timp ale orasului, dar mai cu seama cea a Barcelonei anilor ’30, surprinsa in plina glorie modernista.

Cand Violeta vine din America pentru a supraveghea renovarea vechiului palazzo mostenit si a deschide aici muzeul dedicat tablourilor bunicului sau, renumitul pictor Amadeo Lax, povestile familiei sale stau inca inchise in sertarele memoriei. Treptat insa, din incaperile ascunse ies fantomele trecutului, iar Violeta intelege ca nici frumoasa ei bunica, Teresa, a carei disparitie inexplicabila a intrigat societatea epocii, nici alti morti ai familiei nu-si vor gasi linistea pana ce istoriile lor nu vor fi dezvaluite.

Daca vrei sa citesti cartea Incaperi ferecate, de Care Santos, o poti cumpara cu reducere de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Două mături stau de vorbă

Lansare de carte: Două mături stau de vorbă. Scene românești, de Radu Paraschivescu

Next Article
Înțelepciunea psihopaților

Recenzie la cartea Înțelepciunea psihopaților, de Kevin Dutton

Related Posts

Total
1
Share