fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Încrederea emoțională, de Gael Lindenfield (Editura Litera, 2019)

Încrederea emoțională

Dacă ești în căutarea unei cărți motivaționale utile, Editura Litera îți propune Încrederea emoțională – Exerciții și tehnici pentru gestionarea emoțiilor și echilibru sufletesc. Cartea este scrisă de Gael Lindenfield, un psihoterapeut cu mare succes în domeniu, dar și un scriitor de succes.

Încrederea emoțională este un concept-cheie ce descrie abilitatea noastră de a fi pe deplin siguri că ne putem controla trăirile. Un adevăr universal valabil este că, dacă nu ne înțelegem emoțiile, acestea ne vor controla viața. Dezvoltarea inteligenței emoționale ar trebui să fie o prioritate pentru noi toți, deoarece, fără aceasta, întâmpinăm blocaje, stagnăm și devenim nefericiți.

Moștenirea genetică, structura fizică a creierului, experiențele pe care le traversăm de-a lungul vieții și chiar propriul temperament sunt elemente care își pun amprenta asupra noastră, însă acestea nu trebuie să fie definitorii. Dacă avem grijă de emoțiile noastre și ne cultivăm obiceiuri sănătoase de a gândi și de a acționa, putem prelua controlul asupra propriei vieți.

Strategia în șapte pași dezvoltată de Gael Lindenfield ne va ajuta să ne înțelegem mai bine trăirile, să ne cunoaștem cu adevărat, să dezvoltăm relații armonioase cu ceilalți și să ne creștem stima de sine și motivația.

Gael Lindenfield are peste 30 de ani de experienta in domeniul psihoterapiei si a publicat 22 de bestselleruri pe tema dezvoltarii personale, traduse in 33 de limbi si vandute in milioane de exemplare..

Cumpără cartea Încrederea emoțională, de Gael Lindenfield, cu reducere, de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
10
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Premiul Nobel pentru Literatură 2019: Peter Handke

Next Article
reducere

SuperWeekend Cartepedia: minim -30% la 25.000 de titluri!

Related Posts

Total
10
Share