fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Inovatorii. Cum a creat revolutia digitala un grup de hackeri, genii si tocilari

inovatoriiEditura Publica continua seria cartilor despre revolutia digitala si ne aduce un nou titlu excelent scris de Walter Isaacson: “Inovatorii. Cum a creat revolutia digitala un grup de hackeri, genii si tocilari”.

Volumul de fata este povestea modului in care au lucrat mintile lor si a ceea ce i-a facut atat de inventivi. Este, de asemenea, o relatare a modului in care capacitatea lor de a colabora si de a stapani arta muncii in echipa i-a facut sa fie si mai creativi.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Publicata dupa succesul biografiei lui Steve Jobs, Inovatorii este povestea revelatoare a oamenilor care au creat computerul si internetul, o istorie de referinta a revolutiei digitale si un ghid indispensabil al modului in care apare inovatia.

Care au fost calitatile care le-au permis anumitor inovatori si antreprenori sa-si transforme ideile vizionare in realitati explozive? Ce a determinat ideile lor creatoare? De ce unii au reusit, iar altii au dat gres?

In magistrala sa epopee, Isaacson incepe cu Ada Lovelace, fiica Lordului Byron, care a facut primii pasi in programarea computerelor in anii 1840. Autorul exploreaza personalitatile fascinante care au creat revolutia digitala din zilele noastre precum Vennevar Bush, Alan Turing, John von Neumann, J. C. R. Licklider, Doug Engelbart, Robert Noyce, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee si Larry Page.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Samsung 40H6240, un televizor smart pentru cei care isi doresc o imagine de mare calitate

Next Article

Cele mai vandute 100 carti Nemira cu 40% reducere

Related Posts

Total
0
Share