fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Insula luminii, de Kristin Hannah (Editura Litera, 2021)

Insula luminii

Kristin Hannah, autoarea cărții Insula luminii, a scris peste 20 de romane, printre acestea numărându-se bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake, 1999), Aleea cu licurici (Firefly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare, și Un nou început (The Great Alone, 2018).

Vezi preț cu reducere

Nora Bridge ajunge gazda faimoasă a unei emisiuni radiofonice după ce își părăsește soțul și fiicele. Tot ea este cea care realizează o rubrică de sfaturi dintr-un ziar.

Ruby, fiica cea mică, este atrasă de scenă și își dă seama că poate folosi experiența despărțirii de mamă și ura pe care o simte față de ea din cauză că a fost în stare să le părăsească, spre a-și pune mai bine în valoare scheciurile cinice sau încărcate de umor negru.

Nora este rănită într-un accident iar Ruby care pretinde că va avea grijă de mama ei, are ocazia să se răzbune, primind de fapt un contract bănos pentr un expozeu într-o revistă cu pretenții.

Când scrie articolul pentru revistă, Ruby vede că mama ei era inteligentă dar și vulnerabilă, încercând să se împace cu ea. Chiar dacă a urât-o profund în toți acei ani, Ruby este forțată să se maturizeze brusc, să accepte să iubească și să fie iubită.

Hannah are o abilitate excelentă de a atinge profunzimea vieții personajelor sale principale…Nora Bridge și fiicele ei sunt persoane complexe.” –  Seattle Post-Intelligencer

“O poveste caldă și emoționantă despre personaje foarte umane ale căror situații personale prind viață cu realism și sensibilitate.” –  Library Journal

Cartea Insula luminii, de Kristin Hannah a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de la Litera sau Elefant.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Samurai

Samurai, de Pamela S. Turner (Grupul Editorial Art, 2021)

Next Article
sat

Lista Silviei: 7 cărți pentru cei ce iubesc viața la sat

Related Posts

Total
0
Share