fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un moment magic, de Kristin Hannah (Editura Litera, 2021)

Un moment magic

Kristin Hannah a scris peste 20 de romane, printre acestea numărându-se bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake, 1999), Aleea cu licurici (Firefly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010), Dincolo de stele (Fly Away, 2013), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare și Un nou început (The Great Alone, 2018).

În romanul Un moment magic, pădurea Națională Olympic este ireal de frumoasă și se află într-o zonă sălbatică a Pacificului de Nord-Vest iar de aici, din întunecime, a apărut într-o bună zi o fetiță în vârstă de șase ani.

Nu știe nimic despre trecutul ei, nu poate oferi niciun indiciu despre identitatea ei.

“Acesta e unul dintre cele mai fascinante și mai captivante romane scrise de Kristin Hannah.” – Booklist

“Adevărata poveste de dragoste din acest roman îl reprezintă atașamentul necondiționat dintre Alice și Julia, iar cititorii o vor îndrăgi, fără doar și poate, pe vulnerabila fetiță-lup.” Publishers Weekly

 Julia Cates este specialistă în psihiatrie pediatrică și are ca obiectiv să o elibereze pe fetiță din închisoarea mentală în care se află pentru că vede cât de mult suferă.

Neștiindu-i nici măcar numele, o numește Alice dar își calcă pe inimă pentru că realizează că nu poate face nimic fără ajutorul surorii ei de care s-a înstrăinat și care e ofițer în poliția locală.

Află amănunte șocante despre trecutul fetiței și îi sunt puse la încercare credința și rezistența, chiar în momentul în care se chinuie să clădească un cămin pentru ea și pentru fetiță.

Cartea Un moment magic, de Kristin Hannah a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Umilul Pi

Umilul Pi, o comedie a erorilor matematice, de Matt Parker (Editura Publica, 2021)

Next Article
Portocala sângerie

Portocala sângerie, de Harriet Tyce (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
1
Share