fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Invitatie la “Placerea lecturii”

Nemira deschide stagiunea de toamna la spectacolul “Placerea lecturii”. Aveti rezervate bilete mai in fata, pe primele randuri, cu reduceri semnificative. Trebuie doar sa fiti pregatiti sa fiti luati prin surprindere de minunatele povesti din colectiile Yorick si Babel.

Fiecare carte din colectia Babel reprezinta un bilet la spectacolul literaturii universale, pus in scena de autori precum Julian Barnes, Louis-Ferdinand Celine, Gustav Meyrink, Kenize Mourad sau John Barth, iar fiecare carte din colectia Yorick, un bilet la spectacolul din spatele spectacolului, cu intrare direct in culisele teatrului, sub indrumarea lui George Banu, Jerzy Grotowski, Andrei Serban sau Konstantin Sergheevici Stanislavski. Prindeti bilete cu reduceri de pana la 45% numai in acest weekend!

Promotia se desfasoara pana duminica, 7 septembrie, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.

placerea-lecturii

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

A inceput Noaptea Devoratorilor de Carti. Reduceri de pana la 90%!

Next Article

Reduceri de pana la 86% la carti de fictiune + transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share