fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Nemira, 24 de ani frumosi! Toate cartile la jumatate de pret!

Editura Nemira, 24 de ani de la infiintare! O cifra frumoasa, le dorim multi ani!

Va anuntam de ieri ca astazi, 22 iulie, Editura Nemira implineste 24 de ani de la infiintare (in 22 iulie 1991, regretatul Valentin Nicolau fonda ceea ce si astazi se cheama Editura Nemira). Este una dintre cele mai vechi edituri romanesti si s-a impus de-alungul timpului prin calitatea proiectelor editoriale pe care le-a lansat.

Nemira este, de departe, editura cu cele mai consistente si apreciate aparitii in domeniul SF & Fantasy, insa cartile de la Editura Nemira nu inseamna doar atat. Astazi, la cei 24 de ani de activitate, le spunem si noi la multi ani si le dorim cat mai multi cititori fericiti.

Si pentru ca e sarbatoare, toate cartile Editurii Nemira de aici au astazi 50% reducere. O frumoasa ocazie sa le spuneti si voi “la multi ani” cumparandu-va cateva carti interesante de care sa va bookurati in miez de vara.

Reducerea de 50% se aplica la absolut toata oferta Editurii Nemira, fie ca vorbim de cartile mai vech, de titlurile noi sau de bestseller-urile editurii. Am inteles ca reducerea de 50% la toate cartile Nemira este valabila doar astazi, 22 iulie, insa cu siguranta reduceri frumoase la cartile Nemira gasiti oricand. Sunt multe campanii de reduceri desfasurate si in libraria online nemira, dar si in alte librarii online. Le semnalam pe cele mai importante, zi de zi, asa ca o vizita pe la noi va poate oferi si oportunitati frumoase.

Editura Nemira anunta concursul de debut in proza ”Valentin Nicolau”

Odata cu aniversarea a 24 de ani de la infiintare, Nemira lanseaza concursul de debut in proza care va purta numele “Valentin Nicolau”, in memoria fondatorului editurii. Toate detaliile despre participare vor fi anuntate si la noi pe blog in curand.

Despre Editura Nemira publicam frecvent articole. Sunt multe carti care ne plac de la ei, carti pe care vi le recomandam si sub forma de recenzii, dar si in articole care semnaleaza reducerile de preturi din librariile online. Daca vrei sa afli mai multe despre Editura Nemira, urmareste acest tag.

Editura Nemira

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Litera lansează colecția de cărți educative „Academia copiilor isteți”

Next Article

"Turnul Intunecat", de Stephen King cu doar 41,96 lei

Related Posts

Total
0
Share