fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Libris ne aduce de Black Friday reduceri irezistibile la peste 136.000 de carti

logo_librisIn data de 29 noiembrie libraria online Libris.ro va da startul campaniei Black Friday 2013, ziua cu cele mai mari reduceri din an.

Campania Black Friday 2013 va fi axata pe ceea ce defineste azi libris: nicio carte fara reducere si transport gratuit la orice comanda. 136.900 titluri de carte (26.450 titluri de carte in limba romana si 110.400 titluri in limba engleza) vor avea reduceri irezistibile de Black Friday. Toate comenzile cu livrare prin curier vor beneficia de transport gratuit oriunde in tara, gratie redefinirii Libris.ro ca singura librarie online din Romania care a spus adio taxelor de transport.

O particularitate a campaniei din 2013 pe Libris.ro este ca preturile Black Friday incep sa se incarce din data 22 noiembrie, treptat, asa incat in 29 vom ajunge la apogeul reducerilor de preturi, cu cele mai mari promotii din an. Campania Black Friday 2013 se va incheia pe 29 noiembrie la ora 23 59’59’’.

Nu ne ramane decat sa fim pe faza si sa ne bookuram de reducerile libris de Black Friday.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs: Tu alegi cartile anului la Carturesti

Next Article

Editura Curtea Veche cauta Graphic Designer

Related Posts

Total
0
Share