fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Campanie Libris: 30 de comenzi Gratuite – 100% Discount!

Libris

Libris are astazi o oferta pentru norocosi. 30 de comenzi din toate cele inregistrate astazi vor fi livrate fara niciun cost – cadou de la Libris.

O buna ocazie pentru a comanda astazi carti de la Libris, sunt si multe promotii foarte bune. Mai jos aveti si regulamentul campaniei

  1. Promotia este valabila in data de 05 noiembrie 2019 si are in vedere comenzile plasate in intervalul orar 07:00:01 – 23:59:59.
  2. Comenzile gratuite vor fi alese aleator de catre serverele Libris si vor fi expediate cu ramburs 0, 100% discount, indiferent de valoarea lor in momentul plasarii.
  3. Gratuitatea unei comenzi va fi anuntata printr-un pop-up, in momentul finalizarii ei, deci a accesarii butonului plaseaza comanda.
  4. ATENTIE! SISTEMUL IA IN CALCUL O SINGURA COMANDA/UTILIZATOR, si anume pe prima comanda plasata. Astfel, daca ati plasat o comanda si la finalul ei nu v-a aparut pop-up-ul care sa anunte gratuitatea comenzii, la nicio alta comanda ulterior plasata nu exista posibilitatea ca pop-up-ul sa mai apara, indiferent de statusul primei comenzi (finalizata, anulata etc). In acest caz, mai multe comenzi NU inseamna mai multe sanse de castig!
  5. Pe Libris.ro va fi anuntat in permanenta numarul de comenzi gratuite ramase pana la finalul campaniei.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
2+1 Gratis

📗 2+1 GRATIS la peste 10.000 de cărți! Doar azi!

Next Article
top cărți

Top cărți 20018/2019: mii de titluri cu 32% reducere

Related Posts

Total
0
Share