fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Libris ne cultiva constructiv hobbyurile. 25% reducere la cartile “creative”

Un frumos mesaj de la Libraria online libris.ro. Il redam in cele ce urmeaza urandu-le la randul nostru cat mai multi cititori! Felicitari si pentru redesenarea site-ului! Este intr-adevar altceva.

“Ajunși în luna octombrie, ne întărim impresia că toamna și-a intrat în drepturi și poate că deja anticipăm, fără entuziasm, ploile, scăderea temperaturii și atmosfera  mohorâtă. Tocmai de aceea e bine să nu uităm că toamna rămâne totuși un anotimp al abundenței, al revigorării profesionale și al peisajelor minunate pe care adorăm să le admirăm.

Culorile și tonurile schimbătoare ale zilelor de toamnă ne stimulează, până la urmă, să devenim mai creativi. Fie că avem pasiuni… parfumate, că ne place să colecționăm frumusețe pe peliculă sau că, pur și simplu vrem niște senzații tari, iată un moment prielnic de a ne cultiva constructiv hobbyurile.

În perioada 12.10-15.10, pe www.libris.ro orice carte din categoria HOBBY-PRACTIC (+ HOBBIES- carte în engleză) beneficiază de o reducere de 25% .”

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

37% reducere la cartile lui Stephen King

Next Article

Avem un castigator

Related Posts

Total
0
Share