fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Managementul carierei, de Julie Jensen (Editura Polirom)

managementul_cariereiPeste trei sferturi dintre angajati sint nemultumiti de slujbele lor, dar nu intrevad o solutie. Julie Jansen, consilier pe probleme de cariera, va ofera sansa sa faceti schimbarile dorite, analizind sase motive care conduc la insatisfactie profesionala: lipsa sensului, rutina, ezitarea, plictiseala si plafonarea, dorinta de a fi pe cont propriu si apropierea pensionarii. Cu ajutorul exercitiilor si chestionarelor elaborate pentru fiecare dintre cele sase situatii, veti putea sa va evaluati activitatea si sa stabiliti ce tip de munca vi se potriveste.

Vezi aici mai multe detalii

Cuprins: De ce doriti sau credeti ca este necesar sa va schimbati locul de munca? • In ce situatie profesionala va aflati? • Valori, atitudini si pregatirea pentru schimbare • Trasaturi de personalitate, interese si aptitudini preferate • Cum ajungeti unde v-ati propus? • Cele 10 chei ale succesului • Cautarea unui loc de munca – ghid practic

Traducere de Iuliana Mititelu si Raluca Marincean.

Mai multe carti din categoria Afaceri / Economie

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la Enciclopedia "Istoria lumii pentru copii"

Next Article

Carti pentru copii la doar 5 lei si-un pic :)

Related Posts

Total
0
Share