fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Marte și Venus se împacă, de Dr. John Gray (Editura Litera, 2019)

Marte și Venus se împacă

Editura Litera a publicat recent Marte și Venus se împacăsecretul cuplurilor fericite, o nouă carte semnată de celebrul autor Dr. John Gray.

Cartea Marte și Venus se împacă, de John Gray poate fi cumpărată cu reducere de la Elefant, Litera sau Cartepedia.

Atunci când ne întrebăm care e problema, de ce relaţia noastră nu merge şi ne gândim că, pur şi simplu, poate nu suntem făcuţi unul pentru celălalt, că suntem prea diferiţi, e cazul să ne amintim că partenerul nostru vine de pe o altă planetă.

Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, iar obiceiurile de pe aceste planete sunt diferite. Dacă învăţăm să respectăm obiceiurile celuilalt, treaba va merge ca pe roate; în caz contrar, vom continua să ne călcăm reciproc pe bătături.

JOHN GRAY, autorul bestsellerului internațional Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, carte vândută în peste 15 milioane de exemplare în întreaga lume și tradusă în 50 de limbi, ne arată că secretul relaţiilor fericite constă în acceptarea diferențelor dintre noi. Metodele simple și practice pe care le descrie, bazate pe particularitățile fiecărui sex, ne vor ajuta:

• Să ne înțelegem mai bine partenerul și să îl susținem.
• Să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine și să devenim mai buni.
• Să soluționăm și să evităm conflictele.
• Să fim capabili de a ierta.
• Să ne găsim pacea interioară.
• Să construim o relație de cuplu armonioasă.

Marte și Venus se împacăsecretul cuplurilor fericite – un adevărat ghid pentru toți cei care doresc ca relația lor să dureze și să fie fericită!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Dianei: 5 cărţi despre supravieţuire

Next Article

„The Sandpit”, de Nicholas Shakespeare. Lupta cu oligarhii

Related Posts

Total
0
Share