fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Miss Peregrine 4. Harta zilelor, de Ransom Riggs (Editura Young Art, 2019)

Miss Peregrine

Editura Young Art a publicat recent și cel de-al 4-lea volum al Seriei Miss Peregrine. Harta zilelelor, de Ransom Riggs poate fi deja comandată din librăriile online.

Dupa ce a izbutit sa infranga monstrii care aproape ca i-au distrus lumea deosebita, Jacob Portman s-a intors in casa parinteasca, in Florida. Tot aici se afla si Miss Peregrine, Emma si prietenii lor deosebiti, incercand din rasputeri sa para de-ai locului. Lectiile lor de “normalitate” sunt intrerupte brusc atunci cand gasca descopera un buncar ascuns, care i-a apartinut lui Abe, bunicul lui Jacob. O noua lume li se perinda in fata ochilor. Trecutul de agent dublu al bunicului incepe, incet-incet, sa iasa la iveala, odata cu o noua misiune pentru Jacob: aceea de a gasi si de a salva un copil deosebit, cu puteri speciale, inca neconectat.

In Miss Peregrine 4. Harta zilelor, copiii deosebiti trebuie sa fie, inca o data, la inaltime, nevoiti sa se descurce si in lumea obisnuita, si in cea deosebita, fara reguli si ymbrye. Ii asteapta noi aventuri, dar si noi pericole, departe de Miss Peregrine.

“Harta zilelor ne prezinta un Ransom Riggs in toata splendoarea talentului sau, lasandu-si fanii infometati si mai mult.”- NY Journal of Books

Mister & Prietenie & Love story intr-o serie de aventuri dintre cele mai palpitante.

Cartea Miss Peregrine 4. Harta zilelor poate fi comandată online de la Cartepedia sau Elefant.

In aceeasi serie:
Miss Peregrine 1. Caminul copiilor deosebiti
Miss Peregrine 2. Orasul pustiu
Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Librăriile intră în lumea #Bookface

Next Article
Madame Picasso

Madame Picasso, de Anne Girard (Editura Nemira, 2019)

Related Posts

Total
0
Share