fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Misterul face viata mai interesanta

Nemira ne propunem sa facem cunostinta cu Colectia Suspans, propunandu-ne pentru aceasta saptamana reduceri ce ajung si pana la 50%. Mai jos aveti o descriere a colectiei, cartile le puteti vedea aici.

Cele peste trei sute de titluri publicate in colectia Suspans ofera publicului maestrii desavarsiti ai actiunii, misterului, societatilor secrete si ai aventurii: Stephen King, Raymond Khoury, Patricia Cornwell, Dorothy L. Sayers, Ed McBain, Iain Pears, Joel C. Rosenberg, John Sandford, Tonino Benacquista sau Rodica Ojog-Brasoveanu. Colectia Suspans devine astfel un brand romanesc de referinta al beletristicii care te tine cu sufletul la gura: literatura politista, atat contemporana, cat si clasica, thriller, romane noir si horror, romane de aventuri.

Promotia se desfasoara pana duminica, 21 septembrie, si nu se cumuleaza cu alte reduceri de pret. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.

colectia-suspans-nemira

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cumperi manuale de minim 50 de lei si poti castiga un ghiozdan ”full option”

Next Article

Promotii si reduceri la carti si manuale scolare de la adevarulshop

Related Posts

Total
0
Share