fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mos Craciun vine si de la Nemira!

Asa cum bine ii sade Mos Craciun se pregateste sa vina din toate partile. El, precum il stim este peste tot si vine din toate partile. O parte draga noua, de unde sigur va veni Mosu’ si in acest an este si Editura Nemira. O Editura intreaga si la cap si la suflet, cu carti ce merita si citite, dar si povestite. Poate si de aceea nu sunt multe zilele in care sa nu spunem ceva legat de Nemira.

Pentru cadourile de Craciun, Editura Nemira va propune o carte speciala: Enciclopedia Craciunului.

Departe de a fi numai un ghid de tip ”Știați că…”, volumul reprezintă o călătorie în trecut și o provocare la a descoperi elemente de tradiție, cultură, religie și istorie legate de sărbătoarea Crăciunului, culese de peste tot din lume. Articolele sunt bine documentate, spunând povești pline de farmec despre originile împodobirii bradului, despre obiceiurile culinare ale diverselor popoare, istoria colindatului sau chiar despre cei mai de seamă ”aducători de cadouri”, de la Moș Crăciun la Babouschka.

Cumpara cartea cu reducere din libraria online nemira.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

La multi ani de Sfantul Nicolae!

Next Article

Va invitam la Targul Carturestilor. E vremea cadourilor destepte

Related Posts

Total
0
Share