fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Multumim, Elefant! 50% reducere la orice carte (doar pe 21 aprilie 2016)

300x250Elefant sărăbătorește împreună cu noi Ziua Internațională a Cărții. Folosind codul HAPPY50BOOKS în pagina de comandă obțineți o reducere de 50% la orice carte. Ziua Internațională a Cărții și a drepturilor de autor este sărbătorită anual pe 23 aprilie. Sărbătoarea este organizată de UNESCO și are ca scop promovarea lecturii, dar și încurajarea publicării de cărți. Este o sărbătoare care ne privește direct pe toți, fie că suntem cititori, scriitori, editori, traducători sau librari.

Mulțumim Elefantului pentru generozitate, este cazul să vă bookurați de cât mai multe cărți. Reducerea este foarte mare, iar cele mai bune cărți le găsiți numai aici.

Voucherul este valabil doar pe 21 aprilie, însă cu siguranță vom avea și alte surprize plăcute zilele acestea.

Voucherul nu se aplică pentru cărțile editurilor:

Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu,  Meteor Press, Mast, Igloo, Farmamedia, Dan Puric, Prior Books, Orfeu 2000, Lux Sublima, Calin, Alcor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Loredana

LOREDANA, concert caritabil la New York pentru educația copiilor din România

Next Article
comenzi gratuite

Ai noroc? Azi verifici! Libris oferă discount 100% la 20 de comenzi alese aleatoriu

Related Posts

Total
0
Share