fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (11.04.2013)

sfarsitul-rezistenta-sfidatoare-si-infrangerea-germaniei-lui-hitler-1944-1945_1_produs“Volumul Sfârșitul. Rezistenţa sfidătoare şi înfrângerea Germaniei lui Hitler, 1944–1945, de Ian Kershaw, lansat ieri de către editura Corint, va stârni cu siguranță numeroase polemici în rândurile celor pasionați de istorie și de studii de război. Considerat specialistul de necontestat în istoria Germaniei din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Ian Kershaw descrie în Sfârșitul ultimele luni de agonie ale celui de-al Treilea Reich, frica şi fanatismul care au împins o naţiune în prăpastie”.

Citeste aici tot articolul.

Despre carte:

Ian Kershaw, considerat „specialistul de necontestat in istoria Germaniei din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial“ (Philip Ziegler, Spectator, Books of the year), descrie in Sfarsitul. Rezistenta sfidatoare si infrangerea Germaniei lui Hitler, 1944-1945 ultimele luni de agonie ale celui de-al Treilea Reich, frica si fanatismul care au impins o natiune in prapastie. Aceasta carte a fost publicata la editura Corint.

„Cum anume s-a prabusit Germania nazista, pe acordurile aproape wagneriene ale bombardamentelor sovietice si anglo-americane, demne de amurgul unor zei falsi? Ce putea fi in mintea Fuhrerului in acele ultime zece luni ale razboiului (si ale vietii sale)? Ce i-a facut pe germani sa asiste contemplativi si disciplinati la propria catastrofa, alaturi de liderul care-i condusese la dezastru?…“

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Libraria Humanitas de la Cismigiu ne invita la o dezbatere cu Victor Ieronim Stoichita

Next Article

40% reducere: "Jane Eyre", de Charlotte Bronte (Editura Corint)

Related Posts

Total
0
Share