fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (12.09.2013)

infernoO superba cronica scrisa de Sever Gulea pe blogul librariei online libris. Mai jos aveti citat un scurt fragment. Pentru a citi toata cronica, click aici.

“Am citit Inferno in aceeasi maniera in care am parcurs si Simbolul pierdut: acceptând pariul scriitorului american, acceptând să intru în jocul său, conștient că va exploata locuri comune: afinitate pentru conspirații, amenințări planetare, ghicitori deslușite lent și imprevizibil, răsturnări de situație totul concentrat într-o narațiune antrenantă, cu fraze scurte, acționale și dialoguri abundente. Este un pariu de pe urma căruia nu am avut nimic de pierdut, este o lectură la finalul căreia nu m-am simțit înșelat sau insultat prin acea potrivire deplină a elementelor care să închidă favorabil o buclă narativă. Inferno îi va convinge și pe cititorii mai pretențioși, dacă îi vor da o șansă”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 89% reducere la 90 de titluri de la Humanitas

Next Article

Vezi cele 5 romane ramase in cursa pentru 10.000 de euro

Related Posts

Total
0
Share