fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (16.04.2013)

extrem-de-tare-incredibil-de-aproape-editia-2012Romanul lui Foer este un puzzle lingvistic în care doar imaginile suprapuse şi nu ataşate textului oferă o pauză verbală trepidantului salt narativ. Interesant este faptul că în Extrem de tare şi incredibil de aproape totul se derulează prin conştiinţa unui băieţel de nouă ani, iscoditor, inteligent însă deosebit de sensibil şi de ataşat de trecut.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=af41a3dd3″]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]

Ultimul apel telefonic pe care îl lasă tatăl înainte de sfârşitul său în atentatul de la 11 septembrie devine piesa unui puzzle pe care, asemenea unor aventuri de data aceasta citadine, micul Oskar le iniţiază în cotloanele sau pe bulevardele New Yorkului. Ca în orice carte de aventuri sau de întâmplări miraculoase, el trebuie să găsească rostul unei chei printre mii de oameni care poartă acelaşi nume, Black.

Citeste aici toata recenzia scrisa de Anamaria Blanaru

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

35% reducere la seriile de autor Nemira

Next Article

Lansare simbolista pentru numarul 12 al Revistei de Povestiri

Related Posts

Total
0
Share