fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (26.03.2013)

calatorie-intr-un-picior_1_produsExistă o anume discontinuitate în poematicul care conturează proza Hertei Müller. Astfel că lirismul din care îşi sustrage ritmul este contracarat de o atare atitudine inactivă asupra faptelor care trec prin faţa protagonistei mai mult decât prin ea. În acelaşi timp, romanul Călătorie într-un picior aduce personajul în faţa întâmplărilor sub forma unor diapozitive care se succed în timpi diferiţi.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=0e7774e18″]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]

Traducerea în română păstrează curios de mult ritmul şi sacadarea din topica germană, încât frazele scurte par secţionări în discurs, conturând astfel o stare de frustrare şi uneori de deconectare în faţa evenimentelor.

Citeste aici tot articolul scris de Anamaria Blanaru

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Revista Bravo se distribuie impreuna cu cartea "Aleea intunericului” din Colectia Vampirii din Morganville

Next Article

Conventia East European Comic Con are loc la sfarsitul lunii martie in Bucuresti

Related Posts

Total
0
Share