fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nemira îi sărbătorește în august pe Suzanne Collins și Orson Scott Card

În luna august, doi dintre autorii de marcă pe care-i regăsim cu multe titluri publicate la Editura Nemira își sărbătoresc zilele de naștere. Este vorba de Suzanne Collins și Orson Scott Card. Cărțile celor doi autori fac acum parte dintr-o campanie aniversară, așa că pot fi cumpărate de aici la jumătate de preț.

Suzanne Collins (10 august 1962) scrie în principal pentru publicul tânăr și pentru adolescenți. În 2003, Suzanne Collins a debutat cu romanul pentru copii Gregor the Overlander, primul volum al seriei de mare succes Underland Chronicles. În 2008, Suzanne Collins a publicat primul volum din trilogia Jocurile Foamei. Romanul a fost publicat în peste 32 de țări în doar șase luni de la lansare și a devenit imediat bestseller în topurile cunoscutelor publicații New York Times și USA Today.

Orson Scott Card s-a născut la 24 august 1951, în Richland, Washington. Și-a început cariera literară ca poet, a fost atras de dramaturgie și a adaptat opere literare pentru teatrul radiofonic, apoi a scris piese originale. După ce și-a înființat propria companie teatrală, Card a lucrat pe postul de corector, apoi de redactor la Editura BYU Press. A devenit scriitor liber-profesionist după ce a semnat primele contracte pentru două romane SF. Jocul lui Ender și continuarea sa, Vorbitor în numele morților, au primit premiile Hugo și Nebula, Card fiind astfel singurul câștigător al celor mai importante premii SF, în doi ani consecutivi. De asemenea, a obținut Premiul John W. Campbell pentru cel mai bun tânar autor în 1978.

Suzanne Collins

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Libris

Promoțiile lunii august la Libris: cărți CADOU + transport gratuit

Next Article
recomandări

Recomandările zilei - 5 august 2016

Related Posts

Total
0
Share