fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noaptea devoratorilor de carti: reduceri de pana la 90%

La noapte sunteti convocati la o sedinta de scotocit dupa carti ieftine si bune. Elefantul ne-a anuntat ca va avea loc un nou episod din serialul mult indragit “Noaptea devoratorilor de carti” :) Ce presupune asta? Pai, in noaptea aceasta, mai precis intre orele 20.00 – 06.00 preturile cartilor o vor lua razna, in sensul bun si frumos. Vor fi reduceri nemaipomenite, ce vor ajunge si pana la 90%. Un moment excelent pentru a va asigura lecturi pentru toata luna.

Cu siguranta vor fi si multe bestsellere la preturi foarte mici. Stocurile vor fi limitate, asa ca cele mai bune carti se vor epuiza cel mai repede. Sftaul nostru: intrati acum aici si faceti-va lista cu ce v-ar trebui cel mai mult, iar pe seara reveniti si verificati preturile cartilor alese. Daca totul este ok si aveti surprize placute, lansati comanda cat mai repede. Si, bineinteles, poate reveniti la acest articol si ne spuneti si noua ce ati ales :)

noaptea-devoratorilor-de-carti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un sfarsit de saptamana romantic cu Libertatea pentru femei

Next Article

Concurs: Iti dam 100 de lei, iti cumperi cate carti vrei!

Related Posts

Total
0
Share