fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura Polirom: “Sindromul Robinson”, de Radu Mares

sindromul-robinsonIntimitatea unei femei este perturbata de un turist care cauta gazduire si care ajunge sa descopere pe parcurs lucruri incredibile. Un barbat se izoleaza intr-un loc uitat de lume pentru a scapa de agitatia citadina, dar primeste o vizita cu totul stranie. Doi prieteni discuta despre moarte, in special despre sinucidere si executii.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Ffictiune%252Fliteratura-romana%252Fliteratura-romana-contemporana%252Fsindromul-robinson-221332.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Un pseudocuplu incearca sa se adapteze vremurilor dupa absolvirea facultatii, insa efortul de integrare intr-o societate bolnava are efecte neasteptate, traseul celor doi luand o turnura tulburatoare. Cele patru proze din Sindromul Robinson se completeaza una pe alta, dezvaluind consecintele pe care le pot avea incalcarea intimitatii, insingurarea, curiozitatea fata de moarte sau dorinta de a fi acceptat de ceilalti.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la toate titlurile de la Editura Corint

Next Article

Cântecul învingătorului (recenzie la cartea "Toba de tinichea", de Gunter Grass)

Related Posts

Total
0
Share