fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutate la Editura Victoria Books: “Hallelujah. Rock & Roll, izbavire si viata lui Leonard Cohen”

Am vazut ca elefant promoveaza astazi o carte despre viata lui Leonard Cohen. Muzica lui incanta si astazi, iar cartea lui Liel Leibovitz ne arata calea prin care il putem cunoaste pe artist. Este o recomandare frumoasa, daca va place muzica lui Cohen cred ca merita sa aveti si aceasta carte in colectie.

Cartea poate fi cumparata cu reducere, de aici.

Despre carte:

„Aceasta nu este o biografie a lui Leonard Cohen. Leonard Cohen insusi furnizase deja, pe cand avea 29 de ani, cea mai buna descriere cu putinta a vietii sale intr-o scrisoare adresata Canadian Broadcasting Corporation. Iat-o aici, in intregime: ,«M-am nascut la Montreal pe 21 septembrie 1934. Numarul pasaportului meu este 5-017560. Am ochii caprui». A trimis aceasta scrisoare pentru a se inscrie cu cea mai recenta carte a sa de poezii, Flowers for Hitler, la un concurs pentru tineri scriitori. Poate ca l-ar fi ajutat mai mult daca ar fi mentionat cele doua volume anterioare de poezie, ambele bine primite, faptul ca avea o oarecare reputatie sau premiile pe care le castigase pana atunci. Nu a facut-o. Ceea ce urma sa fie evaluat era opera sa, iar orice particica din viata lui personala pe care se simtea suficient de confortabil ca sa o impartaseasca strainilor, avea sa-si gaseasca locul, dupa un proces de usoara sublimare, intr-o carte. Sau intr-un album: in anii ce vor urma, ca muzician celebru, el a ramas reticent in a divulga prea multe despre sine. In interviuri va spune ca singurele raspunsuri care conteaza se gasesc in cantecele sale.“ – Liel Leibovitz

cohen

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Mircea Cartarescu, "Orbitor" -– editie de colectie

Next Article

Un eBook, o zi, 90% reducere: "Pe viata", de Liza Marklund

Related Posts

Total
0
Share