fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Nu stiu sa slabesc”, de Pierre Dukan (Editura Paralela 45)

pierre_dukanDoctorul Pierre Dukan si-a inceput cariera la Paris ca medic generalist. De 30 de ani este specialist in comportamentul alimentar si in reeducarea functionala si nutritionala. A scris mai multe lucrari despre pierderea in greutate, toate cunoscand un success foarte mare si fiind in prezent epuizate. Este si autorul cartii Dictionnaire de diethetique et de nutrition, recunoscuta de presa ca fiind `Biblia dieteticii`.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=9a6f02fef&unique=59eec3c9b”]Cumpara cartea[/button]

O persoana care incearca sa slabeasca are nevoie de un regim pe care sa-l puna in practica rapid si care sa-i ofere repede primele rezultate, motivatia sa fiind astfel intretinuta si intarita. Nu stiu sa slabesc propune un plan de pierdere in greutate pe baza de alimente naturale, fiind unul dintre regimurile cele mai performante.

Se compune din patru faze succesive: o faza de atac – regimul proteinelor pure – care provoaca un start fulgerator si, in consecinta, pierdere in greutate, o perioada de cursa lunga – regimul proteinelor alternative – care-ti permite sa ajungi dintr-o miscare si fara pauza la greutatea aleasa, un regim de consolidare a greutatii stabilite – menit sa previna saltul inapoi si, in cele din urma, o faza de stabilizare definitiva, bazata pe o singura obligatie – o zi fixa pe saptamana pentru proteinele pure. Acest plan de slabit ofera in acelasi timp indrumari precise, etape si obiective bine definite si se ocupa de persoana care doreste sa slabeasca incepand din prima zi si continuand pe toata durata regimului.

Scrisa intr-un limbaj foarte clar, cartea de fata se adreseaza numeroaselor categorii de persoane, de la cele care doresc sa slabeasca numai cateva kilograme, pana la cele care sufera de obezitate avansata. De asemenea, propune o paleta larga de retete si meniuri.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"In numele printesei moarte", de Kenize Mourad (Editura Nemira)

Next Article

40% reducere la romanul "Un diavol in paradis", de Henry Miller (Editura Polirom)

Related Posts

Total
0
Share