fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O logodna foarte lunga, de SÉBASTIEN JAPRISOT (Editura Nemira, 2018)

O logodna foarte lungaO logodna foarte lunga, de SÉBASTIEN JAPRISOT, carte ce ne aminteste de frumoasa poveste din Pacientul englez. Un roman remarcabil de la un autor francez obsinuit mai mult cu cadrele de film. Asa este si povestea din O logodna foarte lunga – cutremuratorare, plina de dragoste, dar si de sperante pentru cei care iubesc. Un roman aparut recent la Editura Nemira, vi-l recomandam cu drag.

O noapte si o zi din iarna anului 1917. Cinci soldati azvarliti in Picardia inzapezita, in transeele inamicului, se zbat sa supravietuiasca. Cel mai mic nu are nici douazeci de ani.

In cealalta parte a Frantei, dupa ce se instaureaza pacea, Mathilde, care il iubeste, vrea sa descopere adevarul. Se lupta sa-l gaseasca, mort sau viu, in labirintul in care s-a pierdut. Cautarea ii este o logodna lunga in „les années folles” si ea va continua pana la capatul sperantei, intr-un roman care te pune pe ganduri. Fermitate si fragilitate, actiune si asteptare in destinul unei eroine greu de uitat si intr-un roman care coboara in adancimile sufletului.

Romanul O logodna foarte lunga poate fi cumparat de la Nemira sau Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Factfulness

Factfulness, de Hans Rosling (Editura Publica, 2018)

Next Article
Marea Unire a Reducerilor

Marea Unire a Reducerilor - Câștigă un voucher de până la 100 lei

Related Posts

Total
0
Share