fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O noua aparitie in Colectia Top 10+ de la Editura Polirom: “Copila de zapada”, de Eowyn Ivey

copila-de-zapadaColectia “Top 10+” a Editurii Polirom se imbogateste constant cu noi titluri. Astazi va semnalam aparitia cartii “Copila de zapada”, de Eowyn Ivey.

Cartea poate fi cumparata cu reducere, de aici.

Eowyn Ivey s‑a nascut in Alaska, unde locuieste si in prezent, alaturi de sotul si fiicele sale. A studiat jurnalismul la Western Washington University si a urmat cursuri de creative non‑fiction la University of Alaska Anchorage. A lucrat vreme de zece ani ca jurnalist la ziarul Frontiersman. Si‑a facut debutul ca scriitoare cu povestiri publicate in antologia Cold Flesh (2010) si in jurnalul literar Cirque. In prezent, lucreaza la libraria independenta Fireside Books, fiind intr‑o permanenta legatura cu cartile si cu cititorii.

Despre carte:

Ajunsi deja la jumatatea vietii, Jack si Mabel se lupta sa-si cladeasca o viata noua in Alaska anilor ’20, insa durerea pricinuita de lipsa copiilor sapa o prapastie tot mai adanca intre ei. Intr-o clipa de exaltare, la caderea primei zapezi din an, cei doi plamadesc o copila din zapada cu chip delicat, buze trandafirii si par balai. Nu mica le este insa mirarea a doua zi, cand descopera ca fetita de zapada a prins viata, ca si cum povestea Snegurocikai, ce incantase copilaria lui Mabel, ar fi devenit realitate. Din acea clipa, Faina, copila de zapada, va deveni parte din familie si prezenta ei candida le va schimba vietile pentru totdeauna.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai citite carti la sfarsit de vara

Next Article

Humanitas ne invita la un eveniment cu bun gust: Soirée gastronomie française

Related Posts

Total
0
Share