fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“O vara de rascruce”, de Truman Capote (Editura Polirom)

o_vara_de_rascruceO vara de rascruce, povestea unei adolescente din inalta societate newyorkeza a anilor ’40, este primul roman al lui Truman Capote, inceput in 1943 si abandonat cinci ani mai tarziu.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://bit.ly/10Ep2Bi”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Desi Capote se reintoarce periodic la manuscris, nu-l finalizeaza niciodata – mai mult, in 1966, cand isi paraseste locuinta din Brooklyn, printre obiectele lasate in urma se numara si cele patru caiete continind textul si notele cartii.

Considerate de biografii sai pierdute pentru totdeauna, ele au fost recuperate in 2004, la douazeci de ani de la moartea autorului, pentru ca doi ani mai tarziu sa vada, in sfarsit, lumina tiparului. Aparitia, intarziata cu patru decenii, a ceea ce ar fi trebuit sa fie romanul de debut al lui Capote a constituit unul dintre cele mai importante evenimente editoriale ale ultimilor ani, iar destinul lui senzational adauga o ultima pata de culoare biografiei tumultuoase a autorului sau

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Atelier de scenaristica alaturi de Cecilia Stefanescu si Cristi Puiu

Next Article

Cupon de 20% reducere - cadoul de casa noua de la Libris.ro

Related Posts

Total
0
Share