fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Oamenii eternitatii nu se tem niciodata”, de Shani Boianjiu

oamenii-eternitatii-nu-se-tem-niciodataEditura Polirom a publicat de curînd traducerea în limba română a romanului The People of Forever Are Not Afraid / Oamenii eternităţii nu se tem niciodată, de Shani Boianjiu, debutul autoarei israeliene cu origini româneşti şi irakiene, cea mai tînără laureată a premiului 5 under 35 decernat de National Book Foundation, dar şi prima scriitoare israeliană nominalizată în Marea Britanie la Women’s Prize for Fiction.

Cumpara cartea cu reducere

Născută la Ierusalim în 1987, Shani Boianjiu şi-a făcut stagiul militar obligatoriu în Forţele de Apărare Israeliene, timp de doi ani (2005-2007). Experienţele din această perioadă au stat la baza romanului său de debut, Oamenii eternităţii nu se tem niciodată, început ulterior, în timpul unui curs de creative writing, cînd studia literatura la Harvard.

Oamenii eternităţii nu se tem niciodată, roman aflat pe lista celor mai bune zece titluri de ficţiune a publicaţiei The Wall Street Journal în 2012, a apărut în colecţia „Biblioteca Polirom” (coordonator Bogdan-Alexandru Stănescu), traducere din limba engleză de Ioana Filat.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Preturi de vara: reduceri de pana la 75% la mii carti

Next Article

Editura Herg Benet anunta lansarea Concursului de debut – editia 2014

Related Posts

Total
0
Share