fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

14 lei in loc de 46 de lei pentru un pachet cu 3 carti scrise de cei mai influenti autori francezi

vulping_promoBookura-te de o oferta extraordinara: 70% reducere la un pachet de trei carti scrise de cei mai influenti autori francezi. Mai jos va oferim cateva detalii despre cartile pe care le poti comanda chiar acum.

Pentru a primi reducerea de 70%, click aici.

O colecţie de cărţi ce te vor captiva!

Frederic Beigbeder – “Dragostea durează trei ani” – face parte dintr-o trilogie care a debutat cu “Memoriile unui tânăr ţicnit”. Povestea trilogiei, Beigbeder o rezuma dezarmănt de simplu: “în primul volum mă îndrăgosteam, în al doilea mă însuram, în al treilea divorţam şi mă însuram din nou”. În acest ultimul volum, amorul are un timp de evoluţie şi disoluţie inconturnabil: trei ani. Sătul până la greaţă de Anne, splendida lui soţie, Marc Marronnier se îndrăgosteşte isetric de Alice cea cu picioare lungi. Divorţează de Anne (cei trei ani de supravieţuire a dragostei se scurseseră) şi reuşeşte, după teribile tribulaţii, s-o divorţeze şi pe Alice. Cu care se căsătoreşte. Romanul uzează, ca şi “199.000 lei”, de acelasi cinism sulfuros, aplicat acum sentintelor despre iubire.

Marc Levy – “În altă viaţă” – Ai avut vreodată senzaţia de „deja-vu” în momentul în care ai cunoscut o persoană? Ţi s-a părut vreodată că undeva, cândva ai mai întâlnit-o? Te-ai gândit vreodată că poate apariţia unui persoane în viaţa ta nu este doar o întâmplare?
Dacă ai avut vreodată astfel de întrebări, cartea lui Marc Levy „În altă viaţă”s-ar putea să îţi ofere un posibil răspuns. Pornind de la ideea de metempsihoză (transmigraţia sufletului, în special la reîncărnarea acestuia după moarte) cartea ne oferă o frumoasă călătorie a două suflete pereche în dorinţa de a depăşi timpul şi spaţiul pentru a se regăsi.

Pascal Bruckner – Hoţii de frumuseţe – Undeva, la graniţa dintre Franţa şi Elveţia, trei oameni pun la cale un complot împotriva frumuseţii. Să fie la mijloc doar izbucnirea halucinatorie a unei perversiuni sadice? Nici vorbă. Avem de-a face cu o doctrină şi aplicarea ei obstinantă: complotiştii văd în frumuseţea inegal distribuită o inechitate ce trebuie eliminată. O viziune de apocalipsă. Mai degrabă un basm filosofic şi totodată scânteietor, thriller ce dozează perfect suspansul, erotismul, teroarea. Pascal Bruckner ştie să planteze violenţa anomaliei şi cruzimea detaliului pervers într-un discurs impecabil, înzestrat cu splendoare şi rigoare logică.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cartile momentului de la RAO cu mari reduceri: pana la 84% mai putin pentru 64 de titluri

Next Article

Cele mai bune carti de citit si daruit de la Nemira

Related Posts

Total
0
Share