fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pachet special pentru iubitorii cartilor lui Dan Brown

pachet_Dan_BrownCum Inferno e pe val, iubitorii cartilor lui Dan Brown sunt atenti la tot ce misca prin librarii pentru a-si completa colectia. Daca vrei sa intri in clubul select al cititorilor lui Dan Brown o poti face pe usa din fata cumparand un pachet cu 6 carti celebre. Ai si o reducere motivanta la tot pachetul (24%) asa ca poti actiona linistit.

Pachetul cuprinde: Inferno + Codul lui DaVinci + Conspiratia + Fortareata digitala + Simbolul pierdut + Ingeri si demoni si costa 170,99 lei. Inainte de reducere costa 224,96 lei. E o diferenta… Bineinteles, pachetul ajunge la tine fara niciun alt cost suplimentar, transportul este gratuit.

Pachetul din oferta este bun si pentru cadouri, daca ai pe cineva drag si stii ca i-ar face placere asemenea lecturi ii poti face o mare bookurie.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=9a6f02fef&unique=eada0062b”]Cumpara de aici pachetul Dan Brown[/button]

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ultimele noutati editoriale cu 30% reducere de la libris

Next Article

Romania 1866-1947, de Keith Hitchins (Editura Humanitas)

Related Posts

Total
0
Share