fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Pachete carti ieftine

Achizitia unei serii de carti, sau a unor carti la pachet se bucura de faptul ca acele carti vor fi mult mai ieftine decat daca le-am lua separat. Cum mai sunt doar cateva saptamani pana incepe noul an scolar, am vazut ceva “vanzoleala” in categoriile de pachete carti, mai ales la pachetele cu carti pentru copii.

Inainte de a comanda mai multe titluri din aceeasi serie, este bine sa verificati daca acele titluri nu sunt reunite si sub forma unui pachet, iar daca sunt ar trebui sa va orientati achizitia catre acel pachet, veti face o economie buna.

Bineinteles, sub forma de pachete sunt carti din aproape toate categoriile, nu doar acelea pentru copii, asa ca aceasta categorie, ce are reduceri permanente, este excelenta si pentru cei care sunt in cautare de cadouri, sau pur si simplu sunt indragostiti de o serie sau un autor si vor sa aiba in colectie toate cartile aparute sub acel nume.

Pentru a va orienta catre cele mai ieftine pachete carti oferite de librariile online, aveti mai jos cateva linkuri utile, cu trimiteri exact catre categoriile de pachete carti.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Un ceas cadou si alte cateva minunate idei de reduceri

Next Article

Sute de filme pe DVD cu preturi pornind de la 3,9 lei

Related Posts

Total
0
Share